stock exhaust trouble - Pontiac GTO Forums: Pontiac GTO Forum
NewAge GTO Forums
 


» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Pontiac GTO Forums: Pontiac GTO Forum > GTO Tech > Exhaust Tech

Newagegto.com is the premier Pontiac GTO Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
Old 01-23-2007, 12:34 PM   #1
ponyeater
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
Angry stock exhaust trouble

I have an '06 LS2, and happend to notice today that my exhaust tips are uneven in height. The passenger side is hanging about an inch lower than the driver side. Is there an easy way of fixing this, or am I just gonna have to use some elbow grease?
ponyeater is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-23-2007, 01:40 PM   #2
FROROCKS
Senior Member
 
FROROCKS's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Pacific Northwest
Posts: 920
Prob. a loose or a stretching rubber hanger.
__________________
2005 GTO-PONTIAC EVOLVED
IMPULSE BLUE METALLIC/BLUE INTER./A4/K&N CAI/TVS1900/GATES HD BELT
3" FLOWMASTER CAT-BACK W/SUPER 40'S/E2 CATCH CAN/160* STAT/OPTIMA RED TOP
SAP GRILL INSERTS AND SPOILER/TSW THRUXTONS STAGGERED 18" W/NITTO NTO5/DEPO TAIL LIGHTS
1 OF 228
"Fear God and Dreadnought" -Adm. Jackie Fischer...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
FROROCKS is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 07:57 PM   #3
mechanic58
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Location: USA
Posts: 1,236
I had this problem with the '05 exhaust that I put on my '04...it was caused by the mid-pipe being tweaked. And let me tell ya, it was a pain in the A$$ to get straightened out. I ended up using strategically placed blocks of wood (between the pipe and floorboard) and a floor jack, to get it bent back into shape. The car I robbed it off of at Cleveland Pick-a-part had been wrecked HARD and it was bad enough to tweak the pipes.
mechanic58 is offline   Reply With Quote
 
Old 01-23-2007, 10:10 PM   #4
LA_Phantom
Senior Member
 
LA_Phantom's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: South Louisiana
Posts: 1,690
Quote:
Originally Posted by ponyeater
I have an '06 LS2, and happend to notice today that my exhaust tips are uneven in height. The passenger side is hanging about an inch lower than the driver side. Is there an easy way of fixing this, or am I just gonna have to use some elbow grease?
As much as I hate suggesting this, perhaps you ought to take it to the dealership and let them worry about fixing the problem. Of couse I am assuming that you are still under warranty.

-K
__________________
2005 Black/Black M6 GTO - Futral Tune (503/466)

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
LA_Phantom is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 09:54 AM   #5
ponyeater
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
naturally. It only has 2,700 miles on it. I just hate going to the dealer. O well, that probably is the best bet.
ponyeater is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 09:56 AM   #6
ponyeater
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
Also, is there a way to display the average fuel, fuel left, trip, etc. on the guage display? I can't get it to stay steady, it just flashes and flashes. I've read the manual like 80 times and just can't get it to stay steady. Any ideas?
ponyeater is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 10:05 AM   #7
FROROCKS
Senior Member
 
FROROCKS's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Pacific Northwest
Posts: 920
Flashes, like blinking at you? You should be able to push the mode button and scroll through the different displays. Its been awhile since I played with settings, but maybe you need to set them. I'll check mine later tonight, when I get home. When I have my odometer display on it also displays the avg. fuel usage. Trip "A" display(I believe) also shows current(live) fuel uasage. If its like blinking at you, it may have a problem and I'd have the dealer look at it. Good luck.
__________________
2005 GTO-PONTIAC EVOLVED
IMPULSE BLUE METALLIC/BLUE INTER./A4/K&N CAI/TVS1900/GATES HD BELT
3" FLOWMASTER CAT-BACK W/SUPER 40'S/E2 CATCH CAN/160* STAT/OPTIMA RED TOP
SAP GRILL INSERTS AND SPOILER/TSW THRUXTONS STAGGERED 18" W/NITTO NTO5/DEPO TAIL LIGHTS
1 OF 228
"Fear God and Dreadnought" -Adm. Jackie Fischer...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
FROROCKS is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 03:24 PM   #8
ponyeater
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
yea, i can't figure out how to keep the two side displays to not blink at me. I've done everything the book says. They'll set, but they blink.
ponyeater is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:35 PM   #9
LA_Phantom
Senior Member
 
LA_Phantom's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: South Louisiana
Posts: 1,690
Quote:
Originally Posted by ponyeater
yea, i can't figure out how to keep the two side displays to not blink at me. I've done everything the book says. They'll set, but they blink.
Blinking side displays does not sound good. Perhaps I my mental image is not correct. If it is correct, you definitely need to visit the dealer.

-K
__________________
2005 Black/Black M6 GTO - Futral Tune (503/466)

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
LA_Phantom is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:07 PM   #10
BRMike
Senior Member
 
BRMike's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Denham Springs, La.
Posts: 482
My suggestion would be to take the car to a dealership for both the exhaust tips and the gauge cluster. I do not believe the displays should ever blink.
BRMike is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 12:05 PM   #11
ponyeater
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
thanx for ur guys help. I'll have them take a look at it as soon as i have a moment.
ponyeater is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2007, 09:55 PM   #12
Woods
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 13
Let us know what happens with this. I am curious to see what the deal is with your display. I hope that everything is okay!
Woods is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2007, 08:39 AM   #13
ponyeater
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
Apparently I had a Malfunctioning Guage Cluster which the dealer took care of, free of charge. They also attempted to fix the misalligned exhaust, but didn't do that great of a job on it. I ended up putting the elbow gease into it myself. Thanks for the help guys.
ponyeater is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:55 AM.



Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.